Pyörätuolihissit

Pyörätuolin kanssa autoilemaan.

Pyörätuolihissi helpottaa merkittävästi pyörätuolilla liikkuvan autoilua. Hissi lasketaan alas, pyörätuolin käyttäjä siirtyy nostintasolle ja hissi nostaa pyörätuolin käyttäjineen autoon.
Hissien suunnittelun lähtökohtana on aina ehdoton turvallisuus. Pyörätuolin hallitsematon liike noston aikana estetään nostintason turvareunoilla. Ne aktivoituvat automaattisesti hissiä käytettäessä.

Carehan mallistossa on monipuolinen valikoima Braunin (Autoadapt), AMF:n ja Autoliftin valmistamia hissejä sekä yksityis- että ammattikäyttöön.

Parhaiten soveltuvan hissin valitseminen pohjautuu aina käyttäjän tarpeisiin sekä käytössä olevan automallin teknisiin omaisuuksiin.

Markkinoilla olevat hissit valmistetaan teräksestä tai alumiinista. Valmistus-materiaalinsa ohella hissimallit jakaantuvat auton taakse, sivulle ja alle asennettaviin malleihin.

Hissimalleissa on sekä auton sisätilaan että ulkopuolisiin rakenteisiin asennettavat mallinsa. Valinta näiden välillä riippuu käyttäjän toiveista ja hissin asennuksen jälkeisestä tilantarpeesta autossa.

 

 

Lataa esite