CAREVA-tukivyöt

Korkealaatuista mukavuutta ja runsaasti erilaisia vaihtoehtoa

Careva Systems Ab työskentelee voimakkaasti ajoneuvojen turvavyöjärjestelmien tuotekehityksen kanssa. Monet vöiden käyttäjistä osallistuvat aktiivisesti tähän tuotekehitystyöhön, mikä mahdollistaa tuotemukavuuden ja vaihtoehtojen jatkuvan lisäämisen tarpeita vastaaviksi.

Hätäjarrutuksessa loistava apu vartalontuennalle

Careva-vyöjärjestelmä on testattu ajoneuvoissa. Tutkimukset on suorittanut Ruotsin tie- ja kuljetus- tutkimusinstituutti. Tutkimus osoitti, että henkilö pysyi täysin kiinni istuimen selkänojassa hätäjarrutuksessa, joka tehtiin 90 km tuntinopeudessa. Tutkimukset tehtiin 3:lla eri painoluokalla: 22, 34 ja 70 kg.

Paljon erilaisia vaihtoehtoja!

Toimintarajoitteiset henkilöt tarvitsevat usein lisätukea ja asennonkorjauksia, jotta istuma-asento saadaan mahdollisimman hyväksi autossa sekä muissa kulkuvälineissä. Careva-vyöjärjestelmä tarjoaa asento- ja tukivyöjärjestelmän, jota voidaan säätää ja vaihdella monipuolisesti. Se on erinomainen lisämahdollisuus tavallisen turvavyön rinnalle. Careva-vöiden lisäksi pitää AINA käyttää ajoneuvon omia turvavöitä turvallisuuden vuoksi.

Careva-vöitä voidaan käyttää sekä lasten turvatyynyn että turvaistuimen kanssa (edellyttää tyhjää tilaa selkänojan ja istuimen välissä).

Koska Careva-vyöjärjestelmä voidaan lukita istuimen selkäpuolelta, estää se yliaktiivisia henkilöitä avaamasta vöitä omatoimisesti matkan aikana. Tämä lisää turvallisuutta. Tarvittaessa voidaan käyttää lukkosuojia.

Perusvyön jälkeen asennetaan ne osat, jotka vaaditaan hyvän istuma-asennon saamiseen (pystyasento). Katso yksityiskohtaisemmat asennustiedot käyttöohjeista ennen vöiden asentamista.

CAREVA- tuotevalikoima

Careva-vyöt ovat ajoneuvokäyttöön testattuja asento- ja tukivöitä, joita tulee käyttää ajoneuvon tavallisen turvavyön kanssa. Vöiden perusväri on musta. Niitä voi myös käyttää pyörätuolissa vartalon tukemiseen. Ensin asennetaan aina perusvyö, koska siihen kiinnitetään kaikki muut tarvittavat tuotteet.

 

Lataa esite