Kivi-käsihallintalaitteet

Apuja itsenäiseen ajamiseen

Rajoitteet liikkuvuudessa ja raajojen toiminnassa eivät enää estä autolla ajamista. Auton varustaminen nykyaikaisilla käsihallintalaitteilla ja muilla ajamisen apuvälineillä helpottaa merkittävästi itsenäistä ajamista.

Carehan mallistossa on monipuolinen valikoima Kivin valmistamia, itsenäistä ajamista helpottavia käsihallintalaitteita. Parhaiten soveltuvien käsihallintalaitteiden valitseminen pohjautuu aina käyttäjän tarpeisiin sekä käytössä olevan automallin teknisiin omaisuuksiin.

Esimerkkeinä yleisesti käytetyistä käsihallinta-laitteista ovat ohjauspyörän yhteyteen asennettava kehäkaasu, käsikäyttöinen jarru ja erilaiset sekä kaasua että jarrua käyttävät käsiohjaimet.
Monissa käsiohjainmalleissa hyödynnetään nykyautojen väylätekniikkaa ja niihin voidaan yhdistää hyvin monipuolisesti erilaisia auton toimintoja.

Käsihallintalaitteiden asennus tehdään aina ensisijaisesti turvallisuus huomioiden. Yksi osa turvallisuutta on myös se, ettei autoon tarvitse tehdä pysyviä muutoksia.

Useimmiten auton vaihdon yhteydessä käsihallintalaitteet voidaankin siirtää uuteen autoon ja vanha auto palauttaa takaisin alkuperäiseen asuunsa.

Selvitä omat, itsenäisen ajamiseen liittyvät apuvälinetarpeesi ja parhaiten niitä vastaavat ratkaisut Carehan asiantuntijoilta.

 

Lataa esite