suomeksi

Careha Finland Oy on perustettu vuonna 2001. Yrityksen omistajilla on kokemusta apuvälinealalta jo yli 20 vuoden ajalta sekä itse työssä että omakohtaisesti. Tämän vuoksi pyrimme ymmärtämään asiakkaan tarpeita käyttäjälähtöisesti ja aina toiminnallisuutta korostaen. Tuomme suurimman osan inva-autoilun apuvälineistä itse maahan ja hoidamme osan myynnistä jälleenmyyjiemme kautta.

Olemme alusta asti erikoistuneet matalalattia-autoihin (VW Caddy/Maxi, Berlingo/Partner jne). Toimimme yhä enemmän toisten yritysten kanssa; autoliikkeet, koritehtaat, taksiyrittäjät, kunnat ja laitokset jne. Pyörätuolien kiinnitysjärjestelmät, hissit, rampit ja matalalattia-autojen käyttäminen esteettömissä takseissa on monipuolistanut asiakaskuntaamme. Ratkaisuja löytyy niin itseajavalle, matkustajille, kyyditsijöille, kuin tavarankuljettajille - kysy meiltä!  

Pyörätuoleja hoidamme monesti yksilöllisesti tarvitsijoille mittojen mukaan. Alan koulutus kuuluu lisänä yrityksen toimintaan.

Meillä on hyvät päämiehet ulkomailla ja uskomme pystyvämme heidän kanssaan palvelemaan Teitä yksilöllisesti Teille sopivalla ratkaisulla ja tuotteilla. Tähän lisättynä ammattitaitoiset asennuspaikat, jotka toimivat kanssamme yhteistyössä, mahdollistavat asiakkaan tarpeiden huomioimisen.

Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita ja tuotteistamme kiinnostuneita yrityksiä sekä yhteisöjä. Haluamme kulkea kehityksen kärjessä ja lisäksi pitää huolta turvallisuudesta.

Terveisin,

Vesa Sydänmaa, toim.johtaja

Puh. 0400-614993


 © CarehaFinland Oy 2008